kokerr_zoja_49_€_-Masa_M.HEIC

HISTORIKU

Rexha si zanatli gjithmonë është kujdes për rehatin dhe lifestyline e njerëzve. Ai ka qepë qanta në Prishtinë deri në vitet e vona të 80tave me pastaj është përplasur me familje në qytetin e kandshëm të Kamenicës-Dardanës. Atje ka vazhdu me kriju rehati për cdo gja që ka pas të bejë më lëkure e materiale prej shtofi. Në vitin 2018 Rexha u rishpërngul në Prishtinë në qytetin e tij të dashtun dhe se bashku me të shoqen Fexhën, ai filloi prodhimin e ulëseve më të rehatshme në botë , e më vone ato do ti quanin Kokërrshilte. Kokrrat u benë aq të famshme saqe kërkesat filluan të vijn nga qytete tjera të Kosovës e gjithashtu edhe nga shtetet fqinje. Disa kokrra kane udhëtuar edhe në Evropën perendimore dhe i rehatojn bashkatdhetarët tanë.

 

PËR KOKRRËN

Kokërrshilte është biznes familjar që ka për qëllim të krijoj rehati në ambiente të ndryshme të homosapienëve. Të gjitha kokrrat janë prodhim vendor!

 

PUNTORIA GJENDET NË MATIQAN RRUGËS PËR ZLLATAR- RR. SELIM TAHIRI

+38344278661

©2021 by Kokerrshilte. Proudly created with Wix.com