DISA NGA KLIENTËT TANË

RAIFFAISEN BANK

Raiffaisen është banka qe na ka përkrahë dhe ka besu qysh nga fillimi. Ata mendojn për mireqenien e stafit të tyre dhe ne jemi shumë mirënjohës për bashkpunimin. Faleminderit Raiffaisen..

ICK

Inspirimi i sipërmarrësve në veprim. Me njohuri, aftësi dhe angazhim, ICK është në një mision për të zhvilluar një kulturë të inovacionit në Kosovë. Ju faleminderit që na besuat.

ATOM

Instituti ATOMI ka për qëllim identifikimin dhe përkrahjen e personave me inteligjencë të jashtëzakonshme, me dhunti e talente në Kosovë e më gjerë. Ju faleminderit që na besuat, dhe besoj që femijët e të rinjët me intelekt të theksuar do ti gëzojn kokërrshiltet tona.

BONEVET

Në BONEVET ndërtohet fryma e kuriozitetit, inovacionit dhe krijimtarisë përmes lojës aktive dhe teknologjisë.
BONEVET ofron një varg të gjerë të klasave dhe trajnimeve në fushat STEAM, që ndihmon fëmijët dhe të rinjët të përballojnë sfidat e shekullit XXI. Ju faleminderit që na besuat. 

 

PUNTORIA GJENDET NË MATIQAN RRUGËS PËR ZLLATAR- RR. SELIM TAHIRI

+38344278661

©2021 by Kokerrshilte. Proudly created with Wix.com