top of page
Kokerr Zoja.JPG

KOKËRRZOJË

Modeli yne standard dhe shume i rehatshem me madhesi 85cm diameter

49 EURO

MODELET: Image
Qafegjata.JPG

                             

                                                                                                                            QAFËGJATË
Eshte model unik qe duket bukur dhe mbeshtet qafen tuaj. 


 59 euro

MODELET: Welcome
20201111_181218.jpg
          KOKËRR KOLLTUK

Rehatohu dhe ndihu si zoje e zotni. Forma unike e ben kolltukun shume te deshiruar nga te gjithe.

59€

MODELET: Image
P1004496_edited_edited.jpg

KOKËRRBUCË

Kapaku i rehatise. Kur e provon Bucen, krejt tjerat i harron. 

69€

MODELET: Image
P1015953 - Copy_edited.jpg
P1015964.JPG
P1015952.JPG

KOKËRR KID
0-6 VJEC 39 EURO

MODELET: Image

NGJYRAT E SHTOFIT

fin finnn.jpg
MODELET: Testimonials
IMG_2284.JPG

REZISTENTE NDAJ UJIT

 49 EURO

MODELET: About
-

             

                                  
                             MODERNIZO ZYRËN

MODELET: Image
[000031].jpgKOKËRR TABURE

15 €

MODELET: Image
IMG_2316_edited.jpg


Kokërrshilte ndihmon në koncentrim

MODELET: Image
20201111_201425_edited.jpg

REHATI NË SHTËPI

Ofrojmë këshillim për modelet e ngjyrat  sipas interierit tuaj.

MODELET: Image

VËMENDJA DHE LEXIMI TEK FËMIJËT

Leximi në kokërrshilte është krejt ndryshe. Vëmendja është më e leht të mbahet gjatë zhytjes në botën e librit. Provoni ti ofroni librin fëmijëve tuaj kur janë të ulur në kokrra dhe do të shihni ndryshim drastik në përqëndrim.

IMG_2333.jpeg
MODELET: Press

SHËRBIMET

TRANSPORTI DERI NË SHTËPI APO ZYRË

Transporti në Kosovë 2 euro për copë

DIZAJNE SIPAS DESHIRËS

Të personalizuara dhe me logo

PRODHIM VENDOR

Përkrahni zanatin

20200430_102756.jpg
MODELET: Services

KONTAKTI

+38344278661

  • Facebook
  • Instagram
20200501_144711.jpg
MODELET: Contact
20200419_113424.jpg
MODELET: Image
MODELET: Projects
ick-splash.png

BASHKËPUNTORËT

ICK

bottom of page