muze%202_edited.jpg

 ÇFARË THONË PËR NEVE...

Klient të kënaqur

Kokërrshilte me standardet e saja të larta në shërbim dhe kualitet të produktit, ka marr fjalë miradie nga klientela e saj.   
Ti knojmë ca prej tyre...

 

"O u knaqem krejt ne kokerrshilte, shume te rehatshme. Ju faleminderit shume"

Genci

PUNTORIA GJENDET NË MATIQAN RRUGËS PËR ZLLATAR- RR. SELIM TAHIRI

+38344278661

©2021 by Kokerrshilte. Proudly created with Wix.com